Privacy policy en juridische info

Privacy statement YIEHA

Respectvol omgaan met de privacy is voor YIEHA van het grootste belang. Daarom handelen wij in overeenstemming met de Wet van 8 december 1992 “tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens”. Als u uw persoonlijke gegevens aan YIEHA meedeelt, zullen die door ons worden verwerkt, bewaard en (her)gebruikt met het oog op de verwezenlijking van ons doel: u de best mogelijke service bieden op vlak van ontdekken, huren of kopen van digitale nederlandstalige strips. Uw gegevens kunnen daarnaast ook gebruikt worden om u in de toekomst op de hoogte te houden van nieuwe initiatieven van YIEHA, van acties en wedstrijden, van uitbreidingen in onze catalogus of – indien u dat wenst – om u de elektronische nieuwsbrief te kunnen toezenden. Door het meedelen van uw persoonsgegevens aanvaardt u de verwerking en bewaring en het (her)gebruik van deze gegevens in de aangegeven zin.

YIEHA heeft het automatische proces van het verwerken van de persoonsgegevens doorgegeven aan de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

U kan zich ten allen tijde uitschrijven op de nieuwsbrief. Dit kan door in de nieuwsbrief te klikken op de knop ‘Uitschrijven’ of door een mail te sturen naar webmaster@yieha.be. Indien u niet langer wil dat YIEHA uw persoonsgegevens verwerkt, bewaart of (her)gebruikt voor één of meerdere van de aangegeven doeleinden. In dat geval worden deze gegevens meteen, of bij deelname aan een wedstrijd of actie uiterlijk op het einde hiervan, gewist uit het gegevensbestand van YIEHA of wordt het de bewaring of het (her)gebruik daarvan beperkt in de door u aangegeven zin. U wordt hiervan op de hoogte gebracht. U heeft daarnaast steeds recht op inzage, controle en aanpassing van uw persoonsgegevens. Dat kan door een e-mailbericht te sturen aan webmaster@yieha.be.

Alle berichten die u aan YIEHA richt met betrekking tot de bescherming van uw persoonlijke levenssfeer zullen door ons binnen een redelijke termijn worden beantwoord. Als u uw thuisadres meedeelt aan YIEHA, zal u daarop alleen die informatie ontvangen die u heeft aangevraagd. U zal door YIEHA alleen telefonisch worden gecontacteerd als u dit zelf heeft gevraagd of als het nodig is, bijvoorbeeld voor vragen rond betalingen of voor de organisatie van een wedstrijd of actie (bv. als u een prijs gewonnen heeft).

Hosting & Managed Services
Mediactive Network